Despre Academia ABC

Academia ABC este un website cu specific didactic și pedagogic creat pentru a veni în sprijinul elevilor, cadrelor didactice și părinților prin numeroase materialele didactice puse la dispoziția acestora gratuit.

 1. Fișe de lucru și fișe de evaluare din diverse discipline;
 2. Jocuri didactice(matematice, de comunicare în limba română, pentru dezvoltarea atenției și a concentrării, pentru dezvoltarea limbajului, a vocabularului etc.)
 3. Lecții explicate, cu exerciții rezolvate și fișe de lucru în format descărcabil, munci independente în format online;
 4. Literatură pentru copii;
 5. Teste online pentru toate clasele cu finalizare printr-o diplomă și clasament;
 6. Portofoliul profesorului( proiecte didactice, modele de planificări, documente de la clasă, modele subiecte titularizare educatori/învățători, modele subiecte definitivat educatori/învățători)
 7. Modele de teste naționale(EN II, IV, VI, VIII);
 8. Secțiune de lectorate, articole, chestionare pe tema familiei, utile etc;
 9. Fișe de lucru pentru învățământul preșcolar, fișe de colorat, idei de activități domeniile Educarea Limbajului, Științe, Estetic-Creativ etc;

De ce Academia ABC?

Toate materialele didactice de pe acestă pagină web au fost riguros și temeinic întocmite, respectând programa școlară de la toate clasele și conținuturile specifice fiecărei discipline.
Accesul este gratuit pentru toate articolele, putând fi ușor descărcate și imprimate de către fiecare participant la educație: dascăli, elevi, părinți.

Materialele sunt în formate uzuale:doc, docx, pdf, ppt, pptx, pps, imagini/png, jpg, jpeg. Întreaga pagină web are un design atractiv și funcționalitate intuitivă.

Posibilitatea de testare a cunoștințelor și învățatul altora noi fac din această pagina web didactică una de succes. Elevii își pot testa cunoștințele prin intermediul testelor online la finalul cărora vor primi diplomă de participare pe care sunt menționate scorul obținut și timpul de lucru. 

O altă oportunitate de dezvoltare a spiritului de competiție o reprezintă clasamentul fiecărui test și afișarea numelor participanților în pagina web.

 

Scroll to Top
Scroll to Top
 • 106 Facebook
 • Email
 • Imprimă
 • Copiază legătura
Copy link