Învață să te dezvolți. Cursuri de calificare profesională

Știm cât de importantă este dezvoltarea ta profesională continua și din acest motiv venim în întâmpinarea ta cu o gamă variată de cursuri de calificare, inițiere și specializare.

CURSURI LPS TRAINING FORTE

 În 2021, cele mai căutate cursuri sunt cele de:

Agent de pază

Formator

Curs Administrator de Condominii

Curs Inspector Resurse Umane

Curs SSM

Cursuri de calificare profesională

Toate aceste cursuri le poți parcurge doar la LPS TRAINING FORTE, centrul tău de calificare profesională.

Avem o experiență de peste 14 ani în calificarea profesională, timp în care ne-am dezvoltat și am învățat să oferim servicii de calitate, prioritar fiind clientul și nevoile sale. 

Lps Training Forte nu este un simplu centru de unde vei obține o diplomă acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) pe specializarea dorită, ci este locul unde găsești consiliere permanentă, de la cei mai experimentați formatori. Majoritatea cursurilor  au program after-work și punem preț pe prezența voastră fizică/online.

Cursurile își propun familarizarea cursanților cu termenii și tehnicile uzuale din domeniul, care vă interesează, pentru a înțelege în detaliu activitatea și procesele pe care urmează să le desfășurați.

Oferim suporturi de curs în format electronic, realizate într-o manieră accesibilă și ușor de înțeles, care au ca scop formarea abilităților practice, concrete.

Școala de șoferi Lps Training Forte

Pe lângă cursurile de calificare, dispunem și de o Școala Auto.

Școala de șoferi Lps este recunoscută la nivel local, datorită profesionalismului și seriozității de care am dat dovadă în toți acești ani de activitate.

Beneficiile cursanților noștri sunt numeroase, de la asistență pe toată durata pregătirii pentru a obține cele mai bune rezultate dorite, până la ședințe de simulator gratuite, pentru aprofundarea cunoștințelor.

De asemenea, ne bucurăm să avem în echipă unii dintre cei mai experimentați instructori auto, pregătiți să vă învețe tainele șoferiei.

Suntem flexibili și înțelegători, așa că mereu găsim un interval orar avantajos pentru a parcurge orele de conducere, posibilitatea participării gratuite la ore suplimentare de legislație rutieră.

Cum mă pot înscrie la cursuri?

Ținem pasul în permanență cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, iar în această perioadă dificilă pentru noi toți, am promovat înscrierile online. Dosarele cu documentele necesare înscrierii se trimit pe adresa noastră de e-mail [email protected], pentru rezervarea unui loc.

Oferim prețuri accesibile și reduceri la  înscrierea cumulativă a mai mult de două cursuri. Totodată, încurajăm accesul la programele noastre de dezvoltare profesională, oferind periodic discount-uri pentru publicul larg, în funcție de cursul pe care îl aleg. În ceea ce privește plata, avem două vești bune: prima veste bună este că la plata integrală oferim reducere de 5%, iar a doua veste bună este că se poate achita în rate, cash, prin POS sau virament bancar, până la finalizarea cursului.

Nu-i așa că-i tare? Doar v-am zis de la început că oferim prețuri accesibile și reduceri.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm la un ceai virtual, pentru a ne cunoaște mai bine! Ne găsești online, pe site-ul nostru www.CursuriLps.ro și pe pagina de facebook @GrupLps

             Pentru detalii suplimentare ne poți contacta la unul dintre numerele de telefon: 

0723 622 590 / 0734 733 140 / 0734 733 150

Biroul nostru se află pe Str. Mihail Jora, nr. 9, zona Kamsas.

Te așteptam la înscrieri!

Scroll to Top
Scroll to Top
  • 0 Facebook
  • Email
  • Imprimă
  • Copiază legătura
Copy link