Pălăria lui Pavel-Activitate de transcriere

La disciplina Comunicare în limba română vă prezentăm un material didactic interesant pentru clasa pregătitoare, o activitate de transcriere a unor cuvinte cu p, P și propoziții care conțin cuvinte cu p și P.

Materialul este format dintr-un fișier pdf care conține o fișă pe care sunt scrise cuvinte și propoziții, o imagine cu o pălărie cu liniatură dictando și un link cu recompense care se pot da elevilor.

Cum se poate desfășura activitatea?

Elevii primesc câte o fișă cu pălăria cu liniatură dictando. Cadrul didactic afișează pe tablă cu ajutorul videoproiectorului fișa care conține cuvintele cu p, P și propoziții. Se pot citi în lanț cuvintele și propozițiile date. Extra, se pot scrie cu litere de tipar și pe tablă cuvintele și propozițiile din fișă.

libris.ro%20

Elevii vor transcrie cu litere de tipar de la tablă cuvintele și propozițiile din fișă. Pentru a le recompensa munca, vă propunem două tipuri de stimulente: Bravo! Ai lucrat bine! și Bravo! Ai scris frumos! Elevii le pot primii pe ambele sau doar una, în funcție de rezultatul final. Mult succes!

https://academiaabc.ro/2020/10/13/recompense/

ACTIVITATE-DE-TRANSCRIERE.pdf (212 Descărcări)

  • Articole autor
AcademiaABC Administrator

Echipa Academiei ABC se străduie să vă ofere cele mai bune și interesante materiale didactice sub formă de teste online, rebusuri online, fișe de lucru pentru grădiniță și clasele primare și multe altele.

urmărește-mă pe
Scroll to Top
Copy link