Îmi place să citesc!-Activitate de citire (Litera î, Î)

Citirea este un activitate care ar trebui să se realizeze zilnic, cel puțin la clasele incipiente, astfel încât elevul să reușească să citească conștient, corect și cursiv. Activitatea propusă se poate desfășura zilnic timp de 5, maxim 7 minute în fiecare oră de Comunicare în limba română. Fiecare copil primește câte o fișă pe care sunt scrise câteva cuvinte și propoziții care conțin litera î, respectiv Î.

La finalul activității, copiii primesc câte o recompensă cu BRAVO! Îți place să citești! Încurajăm ca la un anumit număr de astfel de recompense obținute de către copil, să se acorde Trofeul Campion la citit, pe care le veți găsi în fișierele de descărcare.

Acest material didactic se adresează elevilor de clasa pregătitoare și clasa I. Obiectivele activității sunt formarea și consolidarea deprinderii de a citi corect și cursiv cuvinte și propoziții.

Citire_I.pdf ()

Recompensa_citit.pdf (416 Descărcări)

Trofeu_citit.pdf ()

  • Articole autor
AcademiaABC Administrator

Echipa Academiei ABC se străduie să vă ofere cele mai bune și interesante materiale didactice sub formă de teste online, rebusuri online, fișe de lucru pentru grădiniță și clasele primare și multe altele.

urmărește-mă pe
Scroll to Top
Copy link